Drømmer du om at komme i gang med at lave din egen virksomhed, hvor du laver hjemmesider, behøver det faktisk slet ikke være så svært at komme i gang, som du måske tror.

Det handler i bund og grund bare om at komme i gang med at skaffe kunder. Hjemmesider kan du lave fra din egen computer, så du skal ikke engang ud at skaffe nyt udstyr, før du kan starte sådan en virksomhed. Du skal blot registrere et CVR-nummer, og så er du kørende. Det går meget hurtigt at starte sådan et firma.

Sådan kan du få de første kunder

Når du skal i gang med at tjene penge på at lave hjemmesider, kan du med fordel starte ud med at snakke med nogle af de virksomheder i dit lokalområde, der har brug for en ny hjemmeside.


Der er med garanti en maler, en murermester, en tømrervirksomhed eller lignende, som har brug for en ny hjemmeside, som du kan stå for at lave.

Det handler bare om at gribe fat i telefonen og ringe til dem for at høre, om det er noget, du kan hjælpe dem med. Så lad være med at være bange for at ringe dem op. Det er der ingen grund til at være.

Referencer kan være vejen frem

En rigtig god måde at bevæge dig frem på er ved at få referencer. Derfor kan det blandt andet være en god idé at lave et par gratis hjemmesider først, så du kan få nogle gode referencer fra de første kunder, du laver en hjemmeside for.

Derefter kan det være, at de anbefaler dig til deres netværk, og det kan være en hurtig måde at få snebolden til at rulle på.

Det er ikke svært at lære at lave hjemmesider

Har du ikke prøvet at lave hjemmesider før, men lyder det stadig som en interessant karrierevej for dig, skal du ikke holde dig tilbage.

Du kan nemt lære at lave hjemmesider ved brug af guides på nettet. Og der er mange forskellige systemer og genveje, du kan bruge, hvis du gerne vil gøre det så nemt som muligt for dig selv at komme i gang.

Lærer du at tage dig ordentligt betalt, skal du ikke lave mange hjemmesider om måneden for at kunne leve af det. Den sværeste del ligger dog i at få nok opgaver i hus.