Har du brug for hjælp til WordPress udvikling?

Hvis du har brug for hjælp til WordPress udvikling, skal du ud og finde dig en udvikler. Men skal du vælge en lokal udvikler fra Danmark, eller skal du i stedet søge mod udlandet og eventuelt finde en udvikle fra den anden side af jordkloden?

Her kigger vi lidt nærmere på de fordele, der kan være ved at vælge en dansk udvikler eller en udvikler fra udlandet. Og du får også et par råd til, hvordan du sikrer dig, at den udvikler, du vælger, rent faktisk er en dygtig udvikler.

Fordelen ved danske udviklere

At vælge en dansk udvikler kan være en stor fordel, da det i så fald bliver langt nemmere at kommunikere frem og tilbage med hinanden.

Det er nemmere at gøre dine ønsker forståelige, og der opstår forhåbentlig ikke nogen misforståelser på baggrund af sprogbarrierer, hvilket der godt kan gøre, hvis du vælger at samarbejde med en udvikler fra et andet land.

Danske udviklere er typisk også tilgængelige på samme tidspunkt af døgnet som dig selv, hvis I begge vel og mærke arbejder fra Danmark. Arbejder du med udviklere fra den anden side af Jorden, kan det være svært at finde tidspunkter, hvor det eventuelt er muligt at foretage samtaler eller videoopkald.

Ulempen ved danske udviklere er dog at de skal have en højere timeløn, og derfor er dyrere. Har du ikke pengene til en dansk udvikler, så kan du låne pengene hos eksempelvis Lånekassen eller i stedet benytte en udenlandsk udvikler.

Fordelen ved udenlandske udviklere

Der kan være flere fordele ved at vælg en WordPress udvikler fra udlandet i stedet for at vælge en fra Danmark.

Først og fremmest kan der være mange penge at spare, da udviklere fra resten af verden ikke tager det samme i timen, som du vil opleve med en dansk udvikler.

Derudover har du langt flere muligheder at vælge imellem, når du skal vælge din udvikler. Der findes væsentligt flere udviklere i resten af verden, end der gør i Danmark. Så dine muligheder bliver langt større for at finde den helt rette udvikler til dit WordPress projekt ved at kigge mod udlandet.

Se eksempler på tidligere arbejde

Uanset om du vælger en dansk eller udenlandsk udvikler, er det en god idé at se eksempler på tidligere arbejde eller eventuelt læse anbefalinger fra personer eller virksomheder, der har gjort brug af udvikleren før i tiden.

På den måde er du sikker på, at din udvikler kan lave det, du har brug for at få lavet. Tag også gerne en snak med udvikleren om projektet, inden du skriver under på noget eller sender penge i vedkommendes retning. Så er du på den sikre side, inden du vælger din nye udvikler.

Få arbejdsopgaven ned på skrift og accepteret

Når du skal aflevere en arbejdsopgave til din udvikler, er det vigtigt, at det hele er på skrift, så der ikke er nogen tvivl om, hvad der skal laves.

Derudover kan det også være smart at få en leveringsdato aftalt, så der ikke bliver tvivl om, hvornår du forventer, at udvikleren er færdig med sit arbejde.

Når arbejdsplanen er på skrift, kan I begge to også nemt godkende den, og dermed bliver arbejdet forhåbentlig så gnidningsfrit som muligt og uden tvivl fra udviklerens synspunkt.