Vælg en webhost der kan installere WordPress for dig

Hvis du skal sætte en ny blog eller hjemmeside op, og du gerne vil have siden til at køre på WordPress, kan det være en god idé at vælge en webhost, der kan installere WordPress for dig med et enkelt klik.

Det er hos mange webhosts en del af deres kontrolpanel, at du kan installere applikationer ved hjælp af et enkelt klik. Dog er det endnu ikke alle webhosts, der har denne mulighed til rådighed, så vær opmærksom på dette, inden du betaler.

Du kan også vægle at gå efter en webhost, der udelukkende fokuserer på at hoste WordPress hjemmesider. Men almindelige webhoteller kan også sagtens klare den opgave at hoste en side bygget på WordPress.

Find her en oversigt over webhoteller.

Så bliver det ikke nemmere

Vælger du et webhotel, hvor du kan få installeret WordPress automatisk via et enkelt klik med din mus, gør du det meget nemmere for dig selv at komme i gang med din blog eller hjemmeside.

Din side vil blive sat op på minutter, og herefter kan du bare gå i gang med at hælde det indhold ind på siden, du gerne vil have der.

Med 1-klik installationsmuligheden bliver det ikke nemmere at installere WordPress på dit webhotel.

Slip for selv at skulle installere det

På den måde slipper du også for selv at skulle installere det. Du kan sagtens installere WordPress på et webhotel, der ikke giver dig mulighed for 1-klik installationen, men det tager bare lidt længere tid og kræver, at du ved, hvad du foretager dig, når du skal installere WordPress.

Det skal installeres på den rigtige måde, da du ellers hurtigt vil kunne se fejl og mangler på din hjemmeside. Og har du ikke erfaring med at installere det manuelt selv, kan du nemt komme til at gøre noget forkert, så hele hjemmesiden ikke fungerer.

Så slip for at gøre det selv ved at vælge den rette webhost.

Du har mange valgmuligheder

Der er rigtig mange webhosts, der tilbyder dig muligheden for at kunne installere WordPress med et enkelt klik. Derfor skal du også kigge dig godt for, inden du vælger, da du har mange muligheder at kunne vælge imellem.

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, om du vil have en dansk eller udenlandsk webhost. Der findes gode muligheder i både ind- og udland, så det behøver ikke nødvendigvis være dårligere at få hostet din Wordpress side på en udenlandsk webhost.

Undersøg alle dine valgmuligheder, inden du træffer det afgørende valg og bestiller et abonnement på et webhotel.

Prisen afspejler ikke nødvendigvis kvaliteten

Det er vigtigt at huske på, når du skal vælge din nye webhost, at prisen ikke nødvendigvis afspejler den kvalitet, du får fra den enkelte webhost.

Udbyderen kan sagtens have høje priser uden at have et serviceniveau eller produktudvalg, der følger med og retfærdiggøre prisen.

Derfor er det altid vigtigt at undersøge, hvad du konkret får for dine penge, inden du vælger at kaste dine penge efter et givent webhotel.