Vil du gerne lære at lave hjemmesider, men mener du ikke, at du har den tid og plads i hverdagen til at sætte dig ned og se den ene guide efter den anden, har vi her et par tips til, hvordan du kan presse et par ekstra timer ud af døgnet, så du kan få plads til at øve dig i at lave hjemmesider.

Sådan får du tid til at lære mere om hjemmesideudvikling
Sådan får du tid til at lære mere om hjemmesideudvikling

Det kan være en god idé at lære at lave dine egne hjemmesider, da du på den måde kan spare mange tusinde kroner på ikke at skulle hyre andre til det. Bliver du god til det, kan du på sigt også selv begynde at sælge det som en service til andre og dermed tjene gode penge på at lave hjemmesider.

Lær mens du træner

Først og fremmest kan du vælge at kombinere din motion med din undervisning. Bruger du et par timer om ugen på at træne, kan du med fordel have en mobil eller tablet kørende på samme tid med undervisningsmateriale.

Du kan eksempelvis have din mobil stående på din crosstrainer eller din træningscykel, hvor du ser nogle af de Youtube videoer, der fortæller dig om, hvordan du laver hjemmesider. Du har ikke mulighed for at udføre eventuelle instruktioner samtidig, men det kan være en god måde at lære lidt teoretisk om programmering og hjemmesideudvikling, hvor du primært bare skal lytte og forstå.

Stå tidligere op

Hvis du ikke vil bruge din tid i træningslokalet på at høre om hjemmesideudvikling, kan du vælge at stå lidt tidligere op om morgenen i stedet. Plejer du at stå op klokken 07 eller 08, kan du jo vælge at skubbe uret en time eller to tilbage, så du kommer op før de andre i husstanden.

På den måde har du huset for dig selv, og der er ingen til at forstyrre dig, når du skal sidde og lære noget nyt. Det er en rigtig god måde at få nogle ekstra timer i døgnet, og bare en time om morgenen i hverdagene kan pludselig blive til mange undervisningstimer på en uge eller en måned, hvor du kan lære rigtig meget.