Stream dine favoritfilm og serier på mobilen er blevet meget populært blandt brugere. Med adgang til streamingtjenester som Netflix, Disney+ og HBO kan du se dine foretrukne film og serier når som helst, hvor som helst. Mobilen er en bekvem måde at nyde underholdning på farten, og med den rette internetforbindelse kan du undgå buffering og afbrydelser. Så uanset om du er på vej til arbejde, sidder i pausen eller slapper af derhjemme, har du altid dit eget personlige biograf i lommen.

Se live sportsevents, hvor end du er

Med de voksende teknologiske muligheder kan du nu se live sportsevents, hvor end du er.
Du behøver ikke at være hjemme foran dit tv for at nyde din yndlingssport.
Uanset om du er på en café, i parken, eller på farten, har du stadig adgang til live sportsbegivenheder.
En løsning er at Tag C More med dig overalt, hvor der tilbydes et bredt udbud af sportsprogrammer.
Det er den perfekte måde at sikre, at du aldrig går glip af de spændende sportsevents, uanset hvor du befinder dig.

Tag C More med på ferie

Med C More kan du tage dine yndlingsserier og film med på ferie. Det er let at downloade indholdet til offline brug, så du kan se det når som helst, uanset internetforbindelse. C More fungerer også i hele EU, hvilket betyder, at du har adgang til dine favoritter, uanset hvor din rejse tager dig. For at skifte gear og udforske endnu flere muligheder, kan du Udforsk det bedste TV streaming-udvalg. Så uanset hvor du er, vil du aldrig gå glip af nyheder eller episoder af dine foretrukne TV-shows.

Download indhold og nyd det offline

Download indhold og nyd det offline. Med moderne teknologi er det blevet nemmere end nogensinde før at downloade indhold og nyde det når som helst, hvor som helst. Ved at downloade indhold offline kan du undgå afhængighed af internetforbindelse og nyde dine foretrukne film, serier eller musik uden afbrydelser. Det giver også mulighed for at spare data og batteri på dine mobile enheder, da du ikke behøver at streame indholdet online. Så gå videre og download dit yndlingsindhold og nyd det offline i din egen komfortable tid.

Få personlige anbefalinger tilpasset dine interesser

Få personlige anbefalinger tilpasset dine interesser er en fantastisk måde at få skræddersyede anbefalinger baseret på dine præferencer. Ved at bruge avancerede algoritmer og dataanalyse kan vi præcisere og forfine anbefalingerne, så de passer perfekt til dig. Du sparer tid og får mulighed for at opdage nye og interessante ting inden for dine interesseområder. Vi sikrer, at du kun modtager anbefalinger, der er relevante og passer til dine interesser. Med vores personlig anbefalingstjeneste bringer vi dig en skræddersyet oplevelse i dine søgninger og anbefalinger.

Opdag nyt og spændende indhold på C More

Opdag nyt og spændende indhold på C More. Udforsk et bredt udvalg af film, serier og dokumentarer. Dyk ned i populære genres som action, drama og komedie. Få adgang til eksklusivt indhold og originale produktioner. Nyd en verden af underholdning på C More.

Stream på tværs af enheder – fra telefon til smart-tv

Stream på tværs af enheder er en bekvem måde at nyde indhold på fra telefon til smart-tv. Uanset om du er på farten eller derhjemme, kan du nemt skifte mellem enheder. Du kan starte en film eller serie på din telefon og fortsætte at se den på dit smart-tv. Streamingen er sømløs og kræver ingen ekstra kabler eller indstillinger. Sådan kan du nemt nyde dit yndlingsindhold på enhver skærm.

Del kontoen med familie og venner uden ekstra omkostninger

Del kontoen med din familie og dine venner uden ekstra omkostninger. Giv dine nærmeste adgang til alle dine yndlingsfilm, tv-shows og musik. Nyd ubegrænset streaming på flere enheder samtidig, så alle kan se det, de elsker. Spar penge ved at dele omkostningerne med dem, du holder af. Del glæden ved underholdning og skab uforglemmelige fælles oplevelser.

Få adgang til eksklusive C More serier og film

Få adgang til eksklusive C More serier og film og nyd et væld af spændende underholdning. Oplev populære serier som Badehotellet, Grey’s Anatomy og Westworld på C More. Nyd en bred vifte af filmgenre, herunder action, komedie, drama og thriller. Opgrader dit abonnement for at få adgang til det bedste indhold på C More. Følg med i de nyeste sæsoner af dine favoritserier og se eksklusive film før alle andre.

Oplev høj kvalitet og stabilitet, uanset hvor du er

Oplev høj kvalitet og stabilitet, uanset hvor du er. Vores tjeneste er designet til at levere enestående oplevelser uden tab af kvalitet. Vi har skabt en pålidelig infrastruktur, der sikrer konstant tilgængelighed og optimal ydeevne. Vores teknologi tilpasser sig skiftende netværksforhold, så du altid får den bedste oplevelse. Uanset om du er hjemme, på farten eller i udlandet, kan du stole på os til at levere den samme høje kvalitet og stabilitet.