Arbejder du online med hjemmesider, designs, programmering eller noget helt fjerde, betyder det ikke, at du ikke bør være medlem af en A-kasse.

Der er mange, der fejlagtigt tror, at de ikke kan være med i en A-kasse, eller ikke har nogle fordele ved at være med i en A-kasse, bare fordi de er selvstændige freelancere.

Men dette er langt fra tilfældet. Der kan nemlig være mange fordele ved at med i en A-kasse, og herunder kigger vi nærmere på, hvad du kan få ud af det. Også selvom du måske er selvstændig freelancer.

Meld dig ind i en A-kasse selvom du arbejder online
Meld dig ind i en A-kasse selvom du arbejder online

Akkurat som at vælge en ny hosting-udbyder

Selvom det kan lægge fjernet fra dit faglige område at skulle vurdere de forskellige A-kasser, er det ikke mere avanceret end at vurdere, hvilken hosting-udbyder du skal bruge. Og det har du formodentlig ingen problemer med at vurdere.

Der er en lang række af muligheder indenfor begge områder, og de har hver især sine egne fordele og ulemper sammenlignet med de øvrige spillere på markedet.

Husk ikke kun at kigge på prisen, når du skal sammenligne de forskellige A-kasser. Det ville du heller aldrig gøre, hvis du skulle vælge ny webhost. Så vil du kigge på specifikationer som antallet af domæner, databaser og plads.

Så kig på alle de andre ting, der også hører sig med til en A-kasse, end kun prisen.

Undersøg dine mange muligheder

Når du skal i gang med at finde den rette A-kasse, der passer til dine behov og dit budget, kan det være en god idé at bruge værktøjer til det.

Der findes en lang række hjemmesider, du kan bruge til at sammenligne de mange A-kasser på markedet. Disse hjemmesider er nøje udviklet, så de præcist kan filtrere og sammenligne de A-kasser, der er relevante for dig.

Så i stedet for at sidde og sammenligne A-kasserne manuelt, kan du altså gøre det nemt og hurtigt ved at bruge en af disse sider til at hjælpe dig.

Med en A-kasse er du på den sikre side

Som nævnt tidligere, skal vi lige ind på nogle af de fordele der er ved at være medlem af en A-kasse.

  • Sikret med dagpenge ved arbejdsløshed
  • Kurser og efteruddannelse
  • Personlig rådgivning
  • Hjælp til ansøgninger og CV

Det er blot nogle af de fordele, du får, hvis du melder dig ind i en A-kasse.

Derfor er du med et A-kasse medlemskab på den sikre side, hvis du en dag skulle stå uden arbejde. Det kan meget nemt ske, selvom du er selvstændig og ikke almindelig lønansat.

Så A-kasser er ikke kun relevante for almindelige medarbejdere. Det er også relevant for dig at tage stilling til, selvom du måske arbejder online i din egen forretning.