Hvis du er gået i gang med at lave hjemmesider, eller hvis du gerne vil starte med at tjene penge på at lave hjemmesider, kan du eventuelt overveje at begynde at lave hjemmesider til nogle af de mange turistattraktioner, vi har i landet.

Vi har mange både store og små turistattraktioner, og selvom nogle af dem er offentligt ejet, har vi også en række attraktioner, der jævnligt bliver nævnt i turistbrochurer, der er privatejede, og som du sagtens kan prøve at sælge dine services til.

Mange hjemmesider der kan bruge en overhaling

Mange af de turistattraktioner vi har i landet, har sin egen hjemmeside, som turister og besøgende kan klikke sig ind på for at læse mere om stedet. Men der er rigtig mange af hjemmesiderne, der ser gamle ud, og som måske ikke engang er optimeret til mobiler, selvom størstedelen af trafikken efterhånden kommer via mobiler.

Dermed er der altså mange turistattraktioners hjemmesider, der godt kunne bruge en overhaling. Du kan jo eventuelt starte ud med at lave et udkast, som du gratis sender til dem. Hvis de så kan lide det, du har sendt, kan du jo altid aftale en pris med dem om at lave den fulde hjemmeside for dem.

Blåstempling af din service

At arbejde med både små og store turistattraktioner kan også være med til at blåstemple din service, hvilket kan hjælpe dig en hel del, når du skal ud og sælge dine hjemmesider og services til andre kunder på længere sigt.

Formår du at få nogle af de mere velkendte turistattraktioner som kunder, kan du være sikker på, at det vil være gode referencer for din virksomhed. Så hvis du savner opgaver i din nyligt startede freelance forretning, er det bare med at komme i gang med at kontakte disse steder for at høre, om de kan bruge din hjælp.