Kan jeg bygge en webshop i WordPress?

Kan jeg bygge en webshop i WordPress?

Hvis du gerne vil i gang med at lave din egen webshop, kan det være, at du har tænkt på at bygge den i WordPress. Men kan det overhovedet lade sig gøre at lave en webshop i WordPress?

Det korte svar er ja, det kan godt lade sig gøre. Og der er mange, der har valgt at lave deres webshop i WordPress gennem tiden. Så du kan naturligvis også gøre det.

Fordele ved at bruge WordPress til min webshop

Hvis vi skal starte med at kigge på nogle af de fordele, der kan være ved at vælge WordPress til din webshop, er det blandt andet et meget anvendt system. Der er mange, der bruger det, og derfor er det nemt at finde hjælp til udfordringer og problemer.

Derudover er det også gratis at komme i gang med, da du bare kan installere WordPress og derefter WooCommerce, som er webshop-løsningen til WordPress. Der er masser af ting, du kan tilkøbe til, men grundlæggende har du altså mulighed for at komme gratis i gang.

Ulemper ved at bruge WordPress til webshop

Det er dog ikke alle, der er lige glade for WordPress som system til en webshop. Det er jo grundlæggende ikke et webshop system, som vi kender det fra andre løsninger, og derfor kan der være andre systemer, der er bedre at bruge til at lave en webshop i.

Det kan blandt andet også være, at der er nogle funktioner til din webshop, som du ikke kan få, når du bruger WordPress, men som du måske kan finde i andre webshop systemer. Derfor kan det være godt at kigge nærmere på de mange løsninger til webshop, inden du vælger den endelige.

Alternativer til WordPress når du skal bygge webshop

Skal du bygge en webshop, og er du ikke nødvendigvis interesseret i at bruge WordPress som dit system, er der også andre, du kan gøre brug af.

Et af de mest populære må siges at være Shopify, hvor du med få klik kan sætte din nye webshop op. Hvis du gerne vil have et dansk system med en dansk support, er der ingen tvivl om, at en løsning som Shoporama også kan være interessant for dig.

Hvis du gerne vil have lidt tungere løsninger, kan du også vælge at bruge systemer som Prestashop eller Magento, som har været anvendt i mange år.

Lån penge til at starte din webshop

Har du brug for penge til at starte din webshop op for, og har du ikke selv så mange lige nu, kan du jo altid vælge at låne penge til din opstart. Mangler du en firmabil til at kører varer rundt i, når du eks. skal sende dine pakker på posthuset, så lån til en bil.

Det kan blive meget nemmere for dig at komme i gang med din webshop, hvis du vælger at starte ud med nogle penge på kontoen. Og det kan du meget nemt få ved at låne dig til dem. Det kan du gøre allerede i dag.