Hold din WordPress side opdateret

Hold din WordPress side opdateret

Hvis du har en hjemmeside, der kører på WordPress, er det en rigtig god idé at holde den opdateret, så du er sikker på, at sikkerheden er i top. Der er mange WordPress sider, der ender med at blive hacket, fordi den ikke er løbende opdateret, og der ikke er rettet de sikkerhedshuller, der løbende bliver opdaget og rettet til. WordPress er et rigtig godt system til at lave hjemmesider med, men der kan også være huller til folk med onde hensigter, som gerne vil skade din hjemmeside. Derfor bør du i den grad også sørge for at have styr på sikkerheden på din hjemmeside – og det gælder uanset, om den er lavet med WordPress eller ej.

Her kan det blandt andet være en god idé at opdatere selve WordPress, hver eneste gang der er en ny opdatering at finde. Du kan nemt se listen over tilgængelige opdateringer, når du logger ind i WordPress med din admin konto, og her kan du hurtigt finde ud af, om der er en opdatering til systemet tilgængeligt eller ej. Hvis du gerne vil slippe for selv at holde øje med dette hele tiden, kan det være en god idé at sætte din side til at opdatere automatisk, så du ikke skal ind og gøre det manuelt hver eneste gang.

På WordPress er der jo også noget, der hedder temaer. Det er designet på din hjemmeside, og her kan du nemt have et par stykker installeret på samme tid, selvom du måske kun gør brug af det ene. Der kommer også løbende opdateringer til temaer, og derfor kan det også være godt at være opmærksom på opdateringer til de temaer, du har installeret og har liggende på din hjemmeside – også selvom de ikke er aktiveret. Hvis du gerne vil slippe for at have alt for mange temaer, der skal opdateres, kan det være klogt kun at have det tema installeret, som du rent faktisk bruger på din side.

Sidst, men ikke mindst, skal du også sørge for at holde dine plugins opdateret. Plugins er de her værktøjer, som du kan installere på din WordPress side, som kan give dig mulighed for at tilføje en masse ekstra til WordPress, som ikke er indbygget i systemet på forhånd. Disse får også løbende opdateringer, og derfor er det også essentielt, at du sørger for at holde dine plugins ved lige ved at opdatere til de nyeste versioner, hver eneste gang der er mulighed for det. Her kan du også vælge at slå funktionen til, der sørger for at opdatere dem automatisk for dig, så det ikke er noget, du selv skal gå og tænke på.

Find billige plissegardiner her hvis du mangler nye.