Hvis du gerne vil lave en blog om miljøet og klimaet, eller hvis du måske allerede har en blog, men bare gerne vil skifte design på den, er det faktisk nemt at finde designs, der har et miljøvenligt udtryk.

Her giver vi dig et par tips til, hvor du kan gå hen for at finde nye temaer til din WordPress blog, så du kan få opdateret den. Der er et stort arkiv af temaer på nettet bygget til stort set alle emner og brancher. Så der er også en del muligheder for dig, der gerne vil drive en blog om grøn energi og miljøet.

Gratis og betalte temaer

Hvis du gerne vil have et gratis tema på din blog, kan det være smart at kigge på de muligheder, der ligger i WordPress’ eget system. WordPress har en lang række gratis temaer tilknyttet, og dem kan du bare frit søge i.

Når du så har fundet et tema, som du gerne vil installerer, klikker du bare på knappen dertil, og få sekunder efter vil temaet være installeret på din blog. Meget mere enkelt bliver det ikke.

Vil du gerne have et større udvalg at vælge imellem, kan du med fordel hoppe ind til Themeforest, der har et hav af temaer til salg.

Design dit eget

Hvis du ikke finder et tema, der passer lige til dig, kan du jo også vælge at designe dit eget. Det tager lidt tid at lære, men det kan være sjovt og ikke mindst brugbart at kunne designe sine egne temaer til blogs. Der findes masser af guides til dette både på Google og Youtube, så det er ikke svært at komme i gang med at lære, hvordan du designer dit eget tema til din WordPress blog.