Det er meget svært at sige præcist, om det er dyrt at lave en WordPress hjemmeside. Ja, det kan blive dyrt, hvis du vælger at få en professionel til at klare det for dig.

Men du kan også sagtens kaste dig ud i at lave siden selv, og så vil det kun koste dig en brøkdel af, hvad du skal give for det ude i byen.

Hvad koster det at få den lavet af en professionel?

Det kan koste alt fra få hundrede kroner hos en lille freelancer til mange, mange tusinde kroner hos et professionelt bureau. Igen kommer det også an på, hvor mange elementer du skal have skræddersyet, eller om du bare skal have en standard hjemmeside, der ikke kræver noget yderligere arbejde.

Hvis du gerne vil have en anden til at lave din side, men du ikke har mange tusinde kroner til at kaste efter det, kan det være en idé at finde en studerende eller en freelancer, der er nystartet, som måske kan gøre det for en pris, der er mere i dit prisleje. Med Hallo mobil dækning kan du nemt gå på nettet og søge efter den perfekte løsning nu.

Hvad koster det at lave den selv?

Hvis du gerne vil lave siden selv, kan du spare dig selv for mange penge. Ulempen er dog, at du nok ikke kan lave det lige så godt i første hug, som en professionel og erfaren WordPress udvikler kan.

Hvis du selv vil lave din side i WordPress, skal du langt hen af vejen bare have et webhotel og domæne, så er du i gang. Og det koster et par hundrede kroner om året at købe det.

Skal du lave hjemmesiden selv?

Det er dog op til dig selv at vurdere, om det giver mening for dig at kaste dig ud i at lave siden selv. Det kan hurtigt tage dig mange flere timer at lære det selv, end hvis du bare får en professionel til det, og det er heller ikke sikkert, at du kan lave et lige så tilfredsstillende arbejde, som et bureau med mange års erfaring kan.

Så du skal veje fordele og ulemper op mod hinanden og finde ud af, om du har pengene til at få hjemmesiden bygget af andre, eller om du kun har råd til at klare jobbet selv.

Find en dygtig udvikler der kan hjælpe dig

Har du penge på kontoen, og er det ikke budgettet, der er et problem, kan det være en rigtig god idé at hyre en dygtig WordPress udvikler til at sætte siden op for dig. Der findes mange freelancere og bureauer, som kan klare jobbet for dig. Tag gerne en god indledende snak med vedkommende om dine muligheder og dine ønsker, så du kan få det skrevet ned sort på hvidt, hvad du har brug for bliver lavet for dig. Så opstår der ikke nogen tvivl om det på et senere tidspunkt, og du kan få din side, som du vil have den.