Hvis du er glad for at grille, og du har lyst til at dele din passion om at grille med andre, kan det være en idé at lave din egen blog. Her kan du skrive om alle dine retter, nyindkøb, dit udstyr til grillen og dele dine grill-billeder med alle dine læsere.

Alle kan finde ud af at sætte en blog op. Du kan enten vælge at lave en gratis blog, eller du kan vælge at købe dit eget webhotel og domæne og sætte det op under dit eget navn. Det er også meget nemt at lære, hvordan du gør, og der findes et utal af guides på nettet til det.

Så nemt kan du sætte en blog op

Hvis du gerne vil sætte din egen blog op, kan det være en rigtig god idé at gøre brug af det system, der hedder WordPress. Det er det mest anvendte system på verdensplan til at sætte blogs op. Så bliver det ikke meget nemmere, og på rigtig mange webhoteller, kræver det kun et enkelt klik med musen for at være i gang.

Inden du kommer så langt, skal du lige beslutte dig for et navn til din blog. Så længe domænenavnet er ledigt, bestemmer du fuldstændig selv, hvad du vil kalde den.

Find det rette tema til din blog

Du har også nemt mulighed for at ændre designet på din grill-blog. Der findes en masse designs, der er lavet på forhånd, og som du bare skal installere på din blog. Så hvis du gerne vil have et design med et grill-tema, er det bare med at finde sådan et og installere det på bloggen.

Derudover kan du også påvirke designet og udtrykket af din side ved at lægge en masse grill-billeder op. Så får dine læsere hurtigt et indtryk af, hvad siden handler om i hvert fald.

Brug dine egne billeder

Når du skal lægge billeder op på din blog, er det en rigtig god idé at bruge dine egne billeder. Først og fremmest har du nem adgang til dem, da du jo selv har rettighederne til alle de billeder, du tager, og du skal ikke ud og finde billeder på nettet, som alle andre bruger.

Derudover giver det også meget mere personlighed med dine egne billeder. I stedet for at lægge tilfældige grill-billeder op, taget fra nettet, kan du tage personlige billeder af dine egne retter og din egen grill.

Del dine tips, tricks og opskrifter

Når du har fået sat din blog op, kan du frit dele alle dine tanker om det at grille. Du kan dele dine opskrifter, tricks og tips til, hvordan andre kan blive lige så dygtige som dig til at grille. Du kan også dele inspirerende videoer, som du måske finder på Youtube, og som du mener, at dine læsere ville finde spændende at se.

Går du til konkurrencer i at grille, skal du naturligvis nok ikke dele alle dine hemmelige tricks, så dine konkurrenter kan lure dem af. Men hvis du bare griller på hobbyplan, kan det være, at du kan lære mange andre mennesker en masse om at grille.

Få mange læsere

Hvis du kontinuerligt bliver ved med at lægge nye indlæg op på din blog og dele nye billeder og oplevelser, har du en god mulighed for at få mange læsere. Og når du får mange læsere, er der også gode chancer for at kunne tjene penge på din blog.

Det kan jo være, du kan være så heldig at få sponsoreret grilludstyr fra nogle af de kendte brands mod lidt reklame for dem på din blog. Det vil jo ikke være så ringe endda.