Der findes mange muligheder, når det kommer til hjemmesidedesign, men nogle løsninger er naturligvis bedre end andre, idet der ofte kræves kendskab til HTML-koder for i det hele taget at komme i gang.

Dog behøves det bestemt ikke være så vanskeligt. Ved at vælge en WordPress hjemmeside, gør du arbejdet med at bygge din egen hjemmeside betydeligt nemmere. Der kræves nemlig ikke kendskab til HTML-koder med Wordpress.

Der er desuden en række andre fordele ved at vælge WordPress til din næste hjemmeside.

WordPress er en fleksibel løsning

En af de væsentligste grunde til at bruge WordPress er den utroligt høje fleksibilitet, der passer lige så godt til blogs som til professionelle hjemmesider til større og mindre virksomheder. Med Wordpress kan du nemlig oprette f.eks. en webshop, en podcast, vise din virksomheds produkter og ikke mindst have en effektiv platform til de sociale medier. 

WordPress passer til alle niveauer

At lave en hjemmeside på WordPress kræver så godt som ingen erfaring og tager kun ganske få minutter at oprette. Desuden er WordPress helt gratis at oprette.

WordPress har et brugervenligt kontrolpanel, der gør jobbet med at styre de mange forskellige funktioner og plugins ufatteligt nemt. Nu er det slut med at bøvle med at rette din sides overskrifter til. Det hele kan klares via WordPress i løbet af ganske få sekunder.

WordPress er lig med et utal af temaer

Netop fordi WordPress har så mange forskellige temaer at vælge imellem, giver det dig mulighed for at skabe den allermest unikke hjemmeside – endda uden forudgående erfaring. Selv hvis du ikke skulle finde et passende tema blandt de gratis WordPress temaer, så kan du for ganske få penge opgradere til bogstaveligt talt tusindvis af smukke temaer.

Derudover kan du få vist et givent layout på forhånd, så du altid kan se lige præcis, hvordan din side vil tage sig ud online, hvilket selvfølgelig er fremragende. Og hvis du en dag skulle blive træt af din hjemmesides layout, så kan du lynhurtigt skifte til et andet tema.

WordPress kommer med et stort udvalg af plugins

Selvom WordPress som udgangspunkt har alt det, du behøver til en hjemmeside, får du også et utal af handy plugins til at håndtere mere specialiserede behov. Her tænkes der f.eks. på plugins til kontaktformularer, indkøbskurve, e-mail lister eller måske et plugin til at analysere trafikken på din hjemmeside.

WordPress og Google er rigtig gode venner

Sidst, men ikke mindst passer Wordpress perfekt sammen med Google, hvilket er lig med en højere placering på Googles søgeliste. Søgelisterangering er nemlig en af de vigtigste ting forbundet med enhver hjemmeside. Der er jo ikke meget formål ved at have en hjemmeside, hvis de besøgende ikke kan finde frem til den.

Ved at vælge en WordPress hjemmeside, kan du roligt regne med at få en højere Google rangering, idet Google generelt er positiv over for brugen af WordPress.