Elsker du at se film, og ser du mange af dem, kan det være, du skal overveje at lave din egen blog med filmanmeldelser.

På den måde har du altid et sted, du kan gå hen og skrive om de nyeste film eller tv-serier, du har set.

Hvis det ikke er altid, at dine venner gider at høre på dig, kan det være rart at have et sted, du i fred og ro kan sidde og komme med dine tanker og meninger om det, du netop har set.

Det er nemt og hurtigt at lave din egen blog, og du bestemmer selv, hvor mange filmanmeldelser du har lyst til at skrive, samt hvor tit du vil skrive dem.

Byg din egen blog med filmanmeldelser
Byg din egen blog med filmanmeldelser

Dette system skal du bruge til at lave en blog

Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv at starte en ny blog, bør du vælge at bruge systemet WordPress.

Det er nemt og hurtigt at installere, og det tager ikke særlig lang tid at komme ind i, hvis du aldrig har prøvet det før.

Vil du bare have en helt almindelig blog uden mange funktioner og tilføjelser, kan du være i gang med at skrive i løbet af en time eller to.

WordPress er også udgivet på dansk, så du har ingen undskyldninger for ikke at bruge det system, hvis du beslutter dig for at sætte en blog op med dine filmanmeldelser.

Koster kun få kroner om måneden

Det behøver ikke at koste dig meget mere end det, der svarer til en enkelt Coca-Cola om måneden at holde din blog kørende.

Så det burde være muligt for dig at finde det, der svarer til 10-20-30 kroner om måneden, hvis du virkelig ønsker at bringe sådan en blog til live.

Du kan også vælge at udgive din anmeldelser på andre hjemmesider. Men så har du ikke selv kontrol over, om anmeldelserne på et tidspunkt bliver fjernet eller redigeret.

Ved at lægge dem op på din egen blog, er der ikke nogen, der kan gå ind og pille ved dem.

Suppler med en Youtube kanal hvis du har lyst

Får du på et tidspunkt lyst til at udvide din platform med videomateriale, kan du overveje at lave en Youtube kanal til dine anmeldelser. Det er der allerede mange andre, der gør.

Det kræver ikke meget mere end en smartphone at komme i gang. Du kan sagtens bruge din mobiltelefon til at optage dine første videoer, og så kan du altid købe nyt udstyr, når du får råd eller lyst til det.