Har du ingen planer om at lave noget i din juleferie, og savner du et nyt projekt at kaste dig over, kan det jo være, at du skal lære at lave din egen blog i julen. Det kan være et sjovt projekt for dig at gå i gang med.

Find et godt dansk webhotel

Vil du gerne gøre det nemt for dig selv at komme i gang med at lave en blog, kan det være en rigtig god idé at starte ud med at finde et dansk webhotel, som du kan oprette dig som kunde hos. Der er mange forskellige at vælge imellem, og du skal bare finde ud af, hvor du gerne vil have din blog liggende. Er det bare et projekt, du laver for sjov, kan du jo altid bare vælge efter at tage det billigste webhotel på markedet, hvis det er.

Start din blog på WordPress

Vil du gerne gøre det meget let for dig selv at komme i gang med din blog, kan det være en rigtig god idé at gøre brug af det system, der hedder WordPress. WordPress er et blog system, som gør det meget let for dig at skrive nye indlæg, at ændre på designet, at tilføje billeder og andre elementer, som du gerne vil have på din blog. Det er utroligt brugervenligt at arbejde med, og stort set alle blogs i verden er lavet på lige netop det system, så det er i den grad værd at overveje, når du skal i gang med at sætte din blog op i din juleferie.

Masser af hjælp at hente hvis det er nødvendigt

Det gode ved at gøre brug af WordPress er jo også, at der er masser af steder, hvor du kan søge hen efter hjælp, hvis det bliver nødvendigt for dig. Der er mange gode artikler på nettet, og du kan finde mange gode videoer på Youtube, hvor du kan lære det ene eller det andet i WordPress. Du kan også let finde svar på problemer og udfordringer, hvis du støder på fejl eller lignende på din blog.

Gratis at bruge

Sidst, men ikke mindst, er det gode ved WordPress jo også, at det er gratis at gøre brug af. Så selvom du skal betale for at bruge et webhotel, skal du ikke være bange for, at du skal betale for at gøre brug af WordPress. Det er gratis at sætte op på din server, og det kan som regel gøres med bare et enkelt klik, hvis du vælger det rette webhotel. Så du kan komme i gang med at lave en blog for meget få penge.

Se juletræsfod bedst i test lige her, hvis du mangler en ny.

Brug juleferien på at lave en blog

Brug juleferien på at lave en blog