Driver du din forretning via en WordPress idé, er du heldig. For så kan du nemlig rejse ud i verden og stadig blive ved med at arbejde på din forretning, uanset hvor du befinder dig.

Hvis du elsker sommer og solskin, kan du eventuelt rejse mod solens varme i vores mørke vintermåneder. Du skal bare have din computer med dig og finde et sted med WiFi, hvor du kan arbejde fra, når du kommer frem.

Det er fordelen ved at arbejde online. Så behøver du ikke andet end din computer, eller måske endda bare din mobiltelefon, for at kunne arbejde. Find en café med WiFi eller brug nettet fra din telefon, og så er du ellers klar til at arbejde.

Arbejd på din WordPress side over hele verden
Arbejd på din WordPress side over hele verden

Få tid til at passe din krop

Hvis du rejser ud, kan det også være med til at give dig med en masse tid til at arbejde med dig selv.

Det kan være, du ønsker at komme i bedre form, blive stærkere eller har et mål om at løbe en halvmarathon på et tidspunkt.

Det kan være svært at finde tid til det herhjemme, hvor hverdagens pligter som regel kalder.

Sidder du i sydens sol, slipper du for at skulle tage dig af alt det praktiske, som du skal have styr på herhjemme.

Med billigere priser har du måske mulighed for at spise ude både morgen, middag og aften. Bare det i sig selv giver dig en masse frihed til at træne, løbe, meditere eller hvad du nu ønsker at pleje din krop med.

Er du i et land med masser af solskin, bliver det også muligt at dyrke din sport fra tidlig morgen til sen aften, da det ikke rigtig bliver koldt på noget tidspunkt.

Tips til at tage dit arbejde med dig

Lyder det som noget for dig, er der her et par tips, som du kan tage til dig, inden du bevæger dig ud på dit store eventyr.

  • Spar penge op nu, så du har en reserve at tage af
  • Sørg for at have faste kunder i din forretning for stabilitet
  • Søg mod lande, hvor du kan leve billigt – eksempelvis Thailand eller Filippinerne
  • Hold styr på tidsforskellen, så du er til rådighed, når dine kunder er vågne
  • Husk at arbejde – du kan nemt blive distraheret af swimmingpools og billige drinks

Har du ikke kunder, men derimod blot indtægt fra din WordPress side, har du den fordel, at du ikke skal bekymre dig om tidsforskellen.

Så kan du jo bare arbejde, når du selv har lyst til det. Det giver dig væsentligt mere frihed, da du så kan få tid til alle dine andre interesser.

Du skal bare huske, at du stadig har et arbejde, der skal passes, så det hele ikke går op i ferie. For så kan du hurtigt ende med at tage tilbage til Danmark igen, hvis du ikke får passet din hjemmeside.

At tage til udlandet er ikke for at gå ned på mængden af arbejde med dine projekter. Det er lige så meget for at gøre tiden rundt omkring arbejdet meget mere interessant med netop stande, swimmingpools, drinks, fester, kulturelle oplevelser, nye mennesker og en ny tilværelse.

Har du altid drømt om at rejse ud, er det måske nu, du skal gøre det. Selvom det er en fordel ikke at arbejde med kunder, men derimod have al sin indtægt fra eksempelvis sin WordPress side, betyder det ikke, at du ikke kan vælge at arbejde med kunder.

Har du ikke en hjemmeside, du kan leve af, er det næstbedste at lave kundearbejde via din computer. Det kan du stadig tage med dig rundt i verden.

Begynd at lægge en plan for, hvor du godt kunne tænke dig at tage hen. Og undersøg så, hvad det eventuelt ville koste dig, hvor du kan bo, hvor lang tid du må opholde dig i det enkelte land osv.

Så er det nemlig langt nemmere for dig at lægge et budget for, hvad rejsen kommer til at koste, og hvad du skal tjene hver måned for at holde din levestandard kørende.

Uanset om det er sydens sol og Norges flotte fjelde, der trækker i dig, ønsker vi dig en rigtig god tur ud i verden.