Vil du gerne lave en WordPress side om biler, kan det være, at du er på udkig efter det helt perfekte tema.

Der findes mange WordPress temaer tilgængelige. Selvom mange af dem koster penge, er der også rigtig mange, du kan hente gratis.

Her har vi samlet fem temaer med biler i fokus, som du kan vælge, hvis du skal lave en ny side om biler. Alle temaerne kan modificeres og redigeres til at udtrykke lige netop det, du gerne vil have.

Men det kan være en god ide at vælge et tema med biler som omdrejningspunktet, så det ser så fedt ud som muligt fra starten af.

Fem temaer med biler

1 – MuscleCars – Gratis – Se demo

2 – AutoMobile – Gratis – Se demo

3 – Autozone – Betalt – Se demo

4 – Quattro – Betalt – Se demo

5 – Forca – Betalt – ikke længere tilgængelig (update 16/9-2021)

 

Du kan altid skifte til et andet tema

Hvis du kommer til at vælge et tema, du senere fortryder, skal du huske på, at du altid kan vælge et nyt tema til din side. Det er ikke et valg, du kun kan tage en enkelt gang.

Hvis du vælger nummer et på listen, kan du sagtens skifte til nummer to, tre, fire eller fem i morgen.

Vær dog opmærksom på, at hvis du vælger de temaer, der koster penge, skal du betale for hver gang, du ombestemmer dig til et nyt tema.

Vælger du kun at bruge gratis temaer, skal du dog ikke være bekymret for dette. Så kan du bare skifte mellem alle de temaer, du har lyst til at bruge.

Betalte temaer vs. gratis temaer

Der kan være fordele ved at vælge betalte temaer frem for de gratis temaer.

Først og fremmest er der langt flere specifikke temaer, hvis du vælger blandt de betalte. Skal du eksempelvis lave en side om kun fælge på biler, kan du med stor sandsynlighed finde et betalt tema, der er designet med det for øje.

De gratis temaer er som regel mere generelle. Kigger du blandt de gratis temaer, vil du som regel bare finde en masse temaer med biler på. Der er ikke lige så mange nicher, du kan dykke ned i og vælge mellem.

Der følger som regel også mange flere funktioner med de betalte temaer. Så hvis du vil lave andet end bare en simpel blog eller hjemmeside, kan det være pengene værd at kigge efter et betalt tema til din WordPress side.

Derudover er der også langt mere support at hente, hvis du vælger at købe et tema. Har du købt et tema til din bil-blog, og oplever du problemer med det undervejs, kan du ofte få hjælp fra skaberen af temaet inden for ganske kort tid.

Bruger du et gratis tema, er det sjældent, at du kan finde meget hjælp at hente angående support. Så skal du betale en anden for at kunne hjælpe dig, hvor supporten ved et betalt tema som regel er inkluderet i prisen, du har betalt for temaet.

5 bil-temaer til din WordPress side
5 bil-temaer til din WordPress side