4 ting du skal huske når du bruger WordPress

4 ting du skal huske når du bruger WordPress

Vælger du at bruge WordPress til at sætte din nye hjemmeside op, er der her fire ting, du skal huske på.

Har du fået et flåtbid, så læs om flåtbid på mennesker her.

Sørg for sikkerhed og backup

For det første kan det være en rigtig god idé at sørge for at have styr på sikkerheden på din hjemmeside. Der er rigtig mange eksempler på WordPress hjemmesider, der fx er blevet hacket, og det sker typisk, fordi der ikke er styr på sikkerheden.

Derudover kan det også være rigtig godt at have styr på dine backups. Så hvis der sker noget med din side, har du altid en automatisk backup, som du kan bruge til at genoprette din side, som den var, inden den blev angrebet.

Vælg de rette plugins

Dernæst kan det være en rigtig god idé at gå på opdagelse blandt de mange forskellige plugins, du kan få til WordPress, da de kan hjælpe dig med at bygge lige netop den side, du har lyst til at lave.

Der findes jo et hav af plugins til WordPress, og du kan gå glip af en masse funktioner, hvis du ikke begynder at kigge på de mange forskellige løsninger og lærer dem at kende. Det kan være en rigtig god måde at lære at lave en mere funktionel hjemmeside på, da plugins virkelig kan gøre din WordPress side meget mere avanceret og funktionel.

Hold din side opdateret

Så er det også en rigtig vigtig detalje at holde din side opdateret. Det gælder blandt andet om at holde selve WordPress, dine temaer og dine plugins opdateret til de seneste versioner. På den måde kan du være sikker på, at eventuelle sikkerhedshuller bliver lukket, inden nogen begynder at udnytte dem.

Det kan herunder også være en rigtig god idé at sætte din hjemmeside til at opdatere disse ting automatisk, så du ikke risikere at glemme at gøre det selv. Så er du på den sikre side, og du kan være sikker på, at din side hele tiden vil være opdateret til den seneste version.

Lær alle funktioner at kende

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en rigtig god idé at lege rundt i WordPress, så du kan komme i gang med at lære alle funktioner at kende. Der er mange, der ikke bruger tid på at lære disse funktioner at kende, og det er en skam, da det kan gøre det meget nemmere for dig selv at lave ting i WordPress, hvis du kender til alle funktionerne.

Så brug gerne tid på at lege rundt med de mange funktioner og plugins. Så lærer du en masse om din side og om WordPress, der kan komme dig til gavn senere hen.