Det estimeres at der findes over 75 millioner WordPress hjemmesider i verden, hvilket betyder, at WordPress fylder en stor del i det digitale landskab. Med så mange WordPress hjemmesider er der opstået et stort behov for at få kvalitetsløsninger og sparring til ens WordPress løsning. Her kan det være en god ide at bruge et anerkendt og solidt WordPress webbureau, der kan være med til at skubbe ens WordPress hjemmeside til nye højder. Forneden vil vi komme med 3 grunde til, hvorfor du bør vælge et WordPress webbureau, næste gang du står og skal bruge ekstern hjælp til WordPress.

1.      De er specialiseret

Man kan ikke være god til alt og holde sig opdateret indenfor alt, derfor vil du opleve et højt vidensniveau hos de WordPress webbureauer der er specialiseret i WordPress. Fordelen ved at vælge et specialiseret WordPress bureau er, at de kun arbejder med WordPress og ikke 10 andre webløsninger, hvilket gør, at de er superskarpe til at finde en god løsning til dig og tackle de udfordringer de støder på.

2.     Et webbureau har flere ressourcer at hive på

Når du vælger et webbureau fremfor en freelancer, vælger du automatisk et firma med flere ressourcer in-house, hvor der er mulighed for at hive i flere tråde, hvis der skulle opstå udfordringer. Hvis den ene WordPress specialist bliver syg, vil der kunne træde en anden specialist til, der kan overtage arbejdet. På den måde har du en større sikkerhed, når du vælger et bureau fremfor en freelancer. Dog er bureauer ofte en lidt dyrere løsning, end hvis du går med en freelancer.

3.     De har en stor erfaring

Når man får en service fra et wordpress firma, vil du oftest få hjælp fra folk der har arbejdet med WordPress i mange år. Det betyder, at de har stor erfaring med forskellige problemstillinger, da de ofte har set lignende udfordringer fra tidligere kunder og cases. Derudover har udviklerne hinanden til at spare med, hvilket gør, at de internt står super skarpe på Wordpress og de komplikationer der er forbundet med softwaren. Når du skal finde et WordPress hus, så kan det være en god ide at Google dig lidt rundt eller spørge dit netværk, hvad de anbefaler.