Skal du på en fancy date, men det er sidst på måneden? Det kan godt være lidt af en udfordring, men heldigvis findes der gode muligheder for at låne penge hurtigt, når uheldet er ude. Her kan du læse mere om lån til dating.

Hvorfor er dating så dyrt?

Dating er blevet ret dyrt efterhånden. Forventningerne til en god date er steget fra en gennemsnitligt god kop kaffe til en treretters middag på en fashionabel restaurant, og det er der bestemt ikke alle der har råd til. At date er blevet en sport og man vil gerne gøre en god date til en mindeværdig oplevelse. Der er et stort pres på til at gøre en date så god som mulig, og hvis man vil være den der giver og slippe for en akavet situation når regningen kommer, så er det bare en stor udgift man skal regne med.

Et lille lån for at dække en god date, hvis nu man alligevel får penge lige om lidt er måske ikke en dum ide hvis man er på helt bar bund. Det kan være svært at lægge ind et budget på måske flere tusind kr., helt til sidst på måneden. For nogen kan det derfor være en løsning at tage op et lån for så at betale ned beløbet over længere tid.

Man vil jo meget gerne imponere sin date med en flot middag og måske til og med drinks, og det er bare ting der koster. Det er ingenting i forhold til hvor meget en god date er værd som oplevelse.

Det er bare blevet dyrt at date i takt med at oplevelser og restauranter også gradvis bliver dyrere. Det er fremdeles tit sådan at der er èn der står for betalingen, og udviklingen er ikke nået lige så langt endnu, at det er acceptabelt at dele regningen lige over. Det er der selvfølgelig i visse kredse, men for andre er det et tegn på smålighed og det er jo ikke lige det bedste indtryk at give til en date, og da kan et lån der dækker udgiften være løsningen.

Datingmarkedet er i stor ændring

Der er ingen hemmelighed at datingmarkedet er i stor ændring. Hele måden vi dater på, har forandret sig og der følger store udgifter med som følge af, at alle vil imponere med den største og bedste date. Det er blevet meget nemmere at møde folk i udgangspunktet. Hjemmesider som scor.dk har gjort det nemmere for folk at komme i kontakt med hinanden, og på den måde også gjort, at der er flere der dater. Der er også langt bredere accept for flere måder at date på, for eksempel er der mange der leder efter mand søger mand på scor.dk, i tillæg til andre bestemte præferencer.