ER du ny som iværksætter, så har du sikkert allerede fundet ud af, at der er rigtigt mange praktiske ting at holde styr på. Også i den digitale verden. Måske skal din velgående virksomhed til at udvides til internettet via en webshop? Det kan også være det begyndelsen på en helt ny virksomhed, som kun skal drives via webshop. Uanset om du er ny eller har noget erfaring indenfor den digitale verden, så er det en god idé at sætte sig ind i regler blandt andet.

Lav din egen hjemmeside

Det er selvfølgelig udgangspunktet når du skal have virksomheden op at køre online. Der findes mange måder, som man kan gøre det på. Man kan for eksempel hyre en til at klare den digitale del af virksomheden, men det kan nu godt betale sig at sætte sig ind i, hvordan man styrer hjemmesiden. WordPress er et CMS-program, som står for ’Content Manegement System’. Programmet er yderst velkendt verden over, og bruges til at designe hjemmesider. WordPress er brugervenligt og gør det nemt at personliggøre hjemmesiden.

WordPress er altså en rigtig god løsning til dig som skal til at lave en hjemmeside eller en webshop.

Varemærkebeskyttelse

Hvis du er iværksætter og selv har skabt et produkt for eksempel, så skal du være opmærksom på blandt andet copyright. Måske er det modetøj, som du selv har designet og labelled. Det kan også være kunst, som du måske har lavet. Lige netop der, er det en god idé at undersøge mulighederne for varemærkebeskyttelse, og/eller designbeskyttelse.

Mange nye iværksættere, som har designet en vare, er måske ikke klar over vigtigheden i disse ting. Forestil dig, at du har designet et stykke tøj, måske med et ikonisk print på, som så er blevet kopieret og solgt under et andet navn. Lige netop sådan en situation er træls at havne i, da det kan være ens livsværk som bliver stjålet mere eller mindre.

Få hjælp igennem en advokat

Det kan måske virke overvældende med alle de regler der forefindes, derfor kan det være en god idé at læse mere om disse ting på nemadvokat.dk. Det skal lige nævnes at varemærke registrering kan være forskellig i fra land til land, derfor bør man også være opmærksom på dette. I forhold til varemærke registrering og denne del generelt, kan det eventuelt være en fordel at benytte advokater til at hjælpe med denne del blandt andet. På nemadvokat.dk kan du læse meget mere om, hvad du kan få hjælp til i forhold til beskyttelse af dit brand, logo eller slogan blandt andet.

Der er mange praktiske ting, man lige skal tænke over, når man starter en ny virksomhed op. Der er mange regler og love, men man skal selvfølgelig også beskytte sig. Det er rigtigt ærgerligt når dét, som man har skabt, bliver kopieret for eksempel. Så udover de mange ting, som man skal være opmærksom på i forhold til, at man gør tingene efter bogen, så skal man også huske beskyttelse af virksomheden.

3 gode tips til dig som skal til at drive webshop

3 gode tips til dig som skal til at drive webshop